Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вітання Президента України колективу та випускникам Національної академії внутрішніх справ

Вітання Президента України колективу та випускникам Національної академії внутрішніх справ
11 Чер 2021 13:40 | Новини України

Шановні друзі!

З глибокою шаною вітаю ректорат, багатотисячний колектив та усіх випускників Національної академії внутрішніх справ зі 100-річним ювілеєм.

Сторінки вікової історії засвідчили, що саме з набуттям Українською державою незалежності Академія, примножуючи кращі надбання і традиції, радикально удосконалюючи освітню й наукову діяльність, заслужено визнана флагманом у системі закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України, а також посідає чільне місце в когорті національних вишів.

Тисячі випускників навчального закладу з честю несуть службу в Національній поліції України, структурах сектору безпеки й оборони, ефективно виконують завдання з охорони громадського порядку та протидії злочинності, беруть безпосередню участь у захисті територіальної цілісності і суверенітету країни, гідно представляють її у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки.

Маючи авторитет у суспільстві і високий міжнародний рейтинг, ви слугуєте взірцем виховання правоохоронців нової генерації, патріотичного гарту, активної соціальної підтримки професійних династій і ветеранів, розвитку новітньої інфраструктури.

Оставить комментарий

avatar
250