Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Toyota оновила позашляховик 4Runner і додала спортивну версію

Toyota оновила позашляховик 4Runner і додала спортивну версію
1 Чер 2021 17:55 | Новини України

Компанія Toyota оновила п’яте покоління позашляховика 4Runner, яке випускається з далекого вже 2009 року. Головною новиною стала поява версії TRD Sport.

Якщо виконання TRD Off-Road і TRD Pro вирізняються розширеними можливостями на бездоріжжі, то спортивний пакет від Toyota Racing Development – це про продуктивність та стиль. 4Runner TRD Sport отримав підвіску X-REAS зі з’єднаними «хрест-навхрест» амортизаторами, яка покращує керованість і протистоїть нахилам кузова в поворотах.

Серед інших особливостей – кольорові вставки, повітрозабірник TRD на капоті, чорні рейлінги на даху. У салоні замість тканинного оздоблення використаний шкірзам SofTex із сірою прострочкою, підголовники передніх сидінь з підігрівом прикрашені логотипом TRD. Крім того, є килимки TRD Sport.

Toyota 4Runner TRD Sport доступний як в моно-, так і повноприводному виконанні. В останньому випадку це схема «парт-тайм» з двоступеневою роздавальною коробкою. Двигун – 4,0-літровий 273-сильний бензиновий V6 з п’ятиступеневим автоматом. В оснащення автомобіля, серед іншого, увійшли фірмові асистенти і системи безпеки Toyota Safety Sense P.

Оставить комментарий

avatar
250