Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ford почав випробування моделі, яка замінить Mondeo

Ford почав випробування моделі, яка замінить Mondeo
1 Чер 2021 16:55 | Новини України

Фотошпигуни видання Motor1.com помітили під час випробувань в Німеччині новий кросовер Ford, який займе в модельній лінійці марки місце Mondeo.

Журналісти припускають, що модель стане європейським аналогом китайського Ford Evos, але з деякими відмінностями. У прототипу на фотографіях менший дорожній просвіт та інші пропорції кузова, через що він більше нагадує седан, тоді як китайський Evos має форми крос-купе з похилим дахом і коротким заднім звісом.

У прототипу можна помітити висувні дверні ручки, а ззаду є патрубки вихлопної системи – це говорить про те, що модель отримає традиційний двигун внутрішнього згоряння або гібридну силову установку.

Нагадаємо, що Ford Mondeo, який випускається вже три десятиліття, буде знятий з виробництва в березні 2022 року. Це рішення автовиробник пояснює «мінливими вподобаннями покупців»: замість седанів та універсалів вони все частіше обирають кросовери. Так, в 2020 році на частку кросоверів і позашляховиків прийшлося 39% від загального обсягу продажів Ford. Існує й інша причина – коригування європейської лінійки, яку компанія збирається повністю перевести на електротягу до 2030 року.

Оставить комментарий

avatar
250