Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Huawei почав видавати свої автомобілі клієнтам

Huawei почав видавати свої автомобілі клієнтам
1 Чер 2021 10:55 | Новини України

Компанія Seres спільно з одним з найбільших IT-гігантів Китаю, компанією Huawei, видали перші примірники кросовера Huawei Seres SF5 своїм власникам.

20 квітня Huawei офіційно почав продавати кросовер Seres SF5 через свою дилерську мережу. Протягом трьох днів модель отримала близько 3000 замовлень, а вже через тиждень це число досягло 10 тисяч. У представництві бренду Seres відзначили, що після початку співпраці з Huawei попит зростає такими темпами, що при замовленні автомобілю зараз, отримати його можна буде не раніше кінця липня.

Seres SF5 – це гібридний кросовер, де 1,5-літровий турбомотор не пов’язаний безпосередньо з колесами, а являє собою генератор для основного електродвигуна. Потужність силової установки може досягати 550 к.с., а крутний момент – 820 Нм. До 100 км/год автомобіль розганяється за 4,7 секунди. Запас ходу може досягати 1000 кілометрів за методикою NEDC. Цікаво, що Huawei внесла свої зміни в конструкцію кросовера. Йдеться, в першу чергу, про електроніку. Автомобіль оснащено системою повного приводу Huawei DriveONE, а також електронними помічниками Huawei HiCar і Huawei Sound.

Оставить комментарий

avatar
250