Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новий кросовер Skoda сфотографували без камуфляжу

Новий кросовер Skoda сфотографували без камуфляжу
24 Тра 2021 14:55 | Новини України

Випробування купеподібної версії електромобіля Skoda Enyaq проводяться щонайменше з минулої осені. А зараз в Мережі з’явився знімок, на якому кросовер показаний без камуфляжу.

Щоправда, зроблено знімок на телефон і дуже здалеку, тому якість дуже погана. Проте, цілком можна розглянути профіль з похилим дахом і двоколірні 21-дюймові колісні диски – такі самі, як ставлять на звичайний Enyaq у виконанні Sportline.

Вочевидь, керівництво чеської марки схвалило запуск крос-купе в серію вже давно, оскільки концепт Vision iV, який дебютував навесні 2019 року в Женеві, мав схожий силует. Назву цієї версії офіційно ще не розкрито, але передбачається, що за аналогією з розробленими для Китаю Kamiq GT і Kodiaq GT, її називатимуть Enyaq GT. Але, на відміну від згаданих, ця електрична модель буде продаватися по всьому світу.

Силові установки та батареї напевно без змін перенесуть з Enyaq iV з традиційним кузовом. Можна розраховувати і на появу «зарядженої» RS-модифікації з двомоторним повним приводом на 306 к.с. і 460 Нм.

Підпишіться на наш Telegram-канал або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.

Оставить комментарий

avatar
250