Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стала відома моторна гама нового Toyota Land Cruiser

Стала відома моторна гама нового Toyota Land Cruiser
18 Тра 2021 16:55 | Новини України

До рук журналістів потрапила таблиця з даними про моторну гаму нового Toyota Land Cruiser. Звісно не офіційна, але іншої поки нема.

Тож, модель запропонують з двома шестициліндровими моторами, тоді як двигун V8 з гами виключать. На старті продажів новий Land Cruiser (ймовірно, він отримає індекс 300) буде доступний з 3,5-літровим бензиновим V6 з турбонаддувом, віддача якого складе 415 к.с. і 650 Нм крутного моменту. Цей агрегат витіснить з лінійки застарілий V8. Альтернативою стане дизель V6 об’ємом 3,3 літра потужністю 309 к.с. і 700 Нм крутного моменту.

Раніше стало відомо, що ембарго на поширення офіційних даних про Land Cruiser 300 закінчується наприкінці травня 2021 року з чого випливає, що прем’єра моделі відбудеться або 31 травня, або 1 червня. Крім того, з’ясувалося, що позашляховик отримає версію GR-S, причому вона буде доступна як для бензинової, так і для дизельної модифікації.

Очікується, що зі зміною покоління Land Cruiser збереже рамну конструкцію з нерозрізним заднім мостом і постійним повним приводом.

Підпишіться на наш Telegram-канал або читайте нас в Google News, щоб нічого не пропустити.

Оставить комментарий

avatar
250