Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Renault з’явився бюджетний пікап на базі Express

У Renault з’явився бюджетний пікап на базі Express
4 Тра 2021 11:55 | Новини України

Компанія Renault почала продаж бюджетного пікапа Express вантажопідйомністю 675 кілограмів. Нова модель технічно близька до Dacia Dokker, але відрізняється від неї поліпшеним салоном, посиленим шасі та оригінальним кузовом з 1,78-метровою вантажною платформою.

Пікапи Renault Express робить дрібносерійно зі звичайних фургонів італійська фірма Focaccia Group Automotive. Перетворення у вантажівку відбувається зі схвалення Renault, тому французька фірма включила нову модель в свій конфігуратор.

Майстерня Focaccia прагматично підійшла до створення пікапа: задня стінка кабіни і боковини закриті товстим чорним пластиком; по обидва боки захищений відкидний борт. Шасі посилено, але вантажопідйомність Renault Express невелика – всього 675 кілограмів. Довжина вантажної платформи – 1,78 метра, але корисний об’єм може бути зменшений, якщо замовити масивний хромований ящик з інструментами.

Салон у вантажівки Renault Express такий самий, як у фургона, силові агрегати також ідентичні. Пікап можна замовити зі 100-сильною бензиновою «турбочетвіркою» 1.33 TCe або з 1,5-літровим турбодизелем Blue dCi в варіантах форсування на 75 або 95 к.с. Обидва агрегати поєднуються тільки з 6-ступеневою «механікою».

Оставить комментарий

avatar
250