Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак запросив представників бізнес-асоціацій до участі у формуванні міжнародного та економічного порядку денного України

Андрій Єрмак запросив представників бізнес-асоціацій до участі у формуванні міжнародного та економічного порядку денного України
24 Бер 2021 20:40 | Новини України

Для побудови справді незалежної та економічно сильної України необхідна тісна та ефективна співпраця влади й представників ділових кіл. На цьому наголосив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час зустрічі з представниками міжнародних бізнес-асоціацій.

«Ми з вами – в одній команді. Ми рухаємося в одному напрямку, і в нас єдині цілі – щоб наша країна, Україна, була успішною, і щоб ми могли говорити про наші досягнення та перемоги», – сказав керівник Офісу Глави держави, починаючи зустріч. 

Він наголосив на важливості залучення представників бізнесу до різних напрямків діяльності держави та Президента. Зокрема, йдеться про допомогу в організації та наповненні економічної складової міжнародних візитів Глави держави, щоб вони були ще більш результативними та щоб їхнім наслідком було підписання договорів і контрактів.

За словами Андрія Єрмака, також важливою є оцінка з боку ділових кіл роботи представництв України за кордоном, оскільки Президент поставив завдання посилити економічну складову діяльності українських дипломатів.

Оставить комментарий

avatar
250