Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Доступ українців до якісних медичних послуг, ефективну пенсійну систему та боротьбу з бідністю обговорили на нараді у Володимира Зеленського

Доступ українців до якісних медичних послуг, ефективну пенсійну систему та боротьбу з бідністю обговорили на нараді у Володимира Зеленського
9 Бер 2021 19:40 | Новини України

Стратегію розвитку системи охорони здоров’я та соціальної політики в Україні обговорили на нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського.

На зустрічі були присутні Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр охорони здоров’я Максим Степанов, міністр соціальної політики Марина Лазебна, заступник керівника Офісу Президента Юлія Соколовська, голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, голова парламентського Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова, радник Прем’єр-міністра Кирило Криволап.

Під час наради було наголошено, що продовження реформи системи охорони здоров’я в Україні потребувало трансформації у зв’язку з викликом пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Запропонована програма була також скорегована з урахуванням передвиборчої програми Володимира Зеленського.

«Наша мета – це здоровий українець. У кожного нашого громадянина має бути доступ до високоякісних медичних послуг. Нам треба забезпечити фінансування медичних закладів і, звісно, гідні зарплати наших медиків», – заявив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250