Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави цьогоріч планує відвідати Вільнюс для участі у Конференції з питань реформ в Україні – заступник керівника Офісу Президента

Глава держави цьогоріч планує відвідати Вільнюс для участі у Конференції з питань реформ в Україні – заступник керівника Офісу Президента
9 Бер 2021 18:40 | Новини України

Триває підготовка четвертої Конференції з питань реформ в Україні, яка через пандемію коронавірусу була перенесена з 2020-го на 2021 рік. Захід у Вільнюсі планує відвідати Президент Володимир Зеленський. Про це повідомив заступник керівника Офісу Глави держави Ігор Жовква в інтерв’ю литовському відділенню провідного інформаційного агентства Балтійського регіону «Балтійська служба новин» (BNS).

«Ми сподіваємось, що конференція відбудеться цьогоріч. Український уряд та Офіс Президента вже працюють над цим. Глава держави із задоволенням приїде до Литви, щоб обговорити поступ в українських реформах та підтримку України з боку європейських партнерів», – зазначив він.

За словами Ігоря Жовкви, в останні півтора року Україна продемонструвала значний прогрес у реформах, зокрема нещодавно Президент Європейської ради Шарль Мішель відзначив зусилля Глави Української держави в судовій та банківській реформах, а також в агропромисловому секторі.

«Ми розраховуємо на справедливу оцінку процесу. І ми розраховуємо на допомогу Україні продовжити цей шлях реформ», – наголосив він.

Оставить комментарий

avatar
250