Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак провів для студентів екскурсію Офісом Президента і запропонував їм взяти участь у форумі «Україна 30»

Андрій Єрмак провів для студентів екскурсію Офісом Президента і запропонував їм взяти участь у форумі «Україна 30»
18 Лют 2021 09:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся зі студентами Української академії лідерства у межах Всеукраїнського форуму молодих державотворців «Софія Київська».

На початку зустрічі студентам провели екскурсію будівлею на вул. Банковій, 11, після чого вони мали змогу у неформальній атмосфері поспілкуватися з Андрієм Єрмаком і його заступниками – Ігорем Жовквою та Юлією Свириденко.

Керівник Офісу Президента також запросив слухачів академії долучитися до участі у Всеукраїнському форумі «Україна 30» та запропонувати свій святковий проект до 30-річчя незалежності України.

Він наголосив, що неможливо побудувати сучасну країну без участі амбітних, світлих, патріотичних, небайдужих та освічених молодих людей. 

«Не бійтеся мати найбільш амбітні плани. Якщо ти чогось хочеш, якщо маєш мрію, то все залежить лише від тебе. Сьогодні світ абсолютно відкритий, у ньому безліч можливостей. Хочу сказати, що я як керівник Офісу Президента постійно перебуваю у пошуку найкращих кадрів. І після сьогоднішньої зустрічі бачу, що нам точно варто відновити стажування студентів у Офісі Президента, яке було згорнуто через ковід. Упевнений, що студенти зможуть привнести свіжий погляд у багато процесів, оскільки всі вагомі зміни відбуваються тоді, коли людині не байдуже», – зазначив Андрій Єрмак. 

Оставить комментарий

avatar
250