Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський запросив одного з найбільших портових операторів у світі DP World розширити інвестування в українські порти

Володимир Зеленський запросив одного з найбільших портових операторів у світі DP World розширити інвестування в українські порти
15 Лют 2021 15:40 | Новини України

Під час офіційного візиту до Об’єднаних Арабських Еміратів Президент України Володимир Зеленський у Дубаї провів зустріч з головним виконавчим директором одного з найбільших портових операторів світу – групи компаній DP World Султаном Ахмедом бін Сулаємом.

Зустріч відбулася на території Dubai Maritime City, де створений штучний півострів та перший у світі хаб, який поєднуватиме всі галузі морської промисловості та торгівлі й спрямований на розв’язання глобальних логістичних проблем морських вантажоперевезень і портового сполучення.

Під час зустрічі Володимир Зеленський нагадав, що в Україні були ухвалені закони, які мотивуватимуть іноземних інвесторів приходити в нашу країну. Зокрема, він розповів про концесію, завдяки якій у два українських порти вже зайшли іноземні інвестори, та про «інвестиційних нянь», що створюватимуть прямий контракт між інвестором та державою.

Президент України зазначив, що йому дуже подобається ідея з будівництвом сучасної марини (спеціально облаштованої гавані для яхт і катерів) та сучасного готелю в Одесі, а держава готова всіляко супроводжувати проект і діяти швидко в цьому напрямку.

Оставить комментарий

avatar
250