Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський на Освітньому форумі – 2021: В особі Президента наша освіта завжди матиме надійного союзника

Володимир Зеленський на Освітньому форумі – 2021: В особі Президента наша освіта завжди матиме надійного союзника
9 Лют 2021 10:40 | Новини України

При Президентові України буде створена Рада з розвитку загальної середньої освіти. Відповідний указ буде опубліковано сьогодні. Про це заявив Президент Володимир Зеленський на форумі «Освіта України 2021: стратегічні цілі та пріоритетні напрями», який розпочався в Києві у вівторок.

Глава держави зазначив, що освіта й наука – це стратегічно важливі напрямки для України, хоча довгі роки держава приділяла недостатньо уваги цій галузі.

«Сьогодні ми робимо все можливе, аби змінити такий підхід. Ми активно будуємо та ремонтуємо дитячі садочки по всій країні… Також ми відновлюємо та будуємо нові сучасні школи в кожному регіоні. І цей процес буде продовжуватись далі, адже ми прагнемо, щоб кожна наша українська школа – як у місті-мільйоннику, так і в невеликому селищі – мала сучасну матеріально-технічну базу, мала якісне та здорове харчування, доступ до Інтернету, інфраструктуру для спорту, для інклюзивної освіти», – наголосив Президент.

Крім того, цьогоріч були підвищені заробітні плати для освітян, і влада й надалі шукатиме механізми та кошти для того, щоб працівники освіти відчули престиж своєї професії.

Оставить комментарий

avatar
250