Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сніданки, від яких краще відмовитись

Сніданки, від яких краще відмовитись
5 Лют 2020 10:55 | Новини України

Найпопулярніші шкідливі сніданки, які ми та любимо. При цьому мало хто хоче зрозуміти одну просту істину – в яйцях небезпечний холестерин. Таким чином, полегшуючи своє життя вранці будьте готові проводити її в кабінетах лікарів, адже за все потрібно платити, і заощаджений час вам гірко відгукнеться.

Якщо кожен день в організм потрапляє 2-3 яйця, то вважайте, що ви можете захворіти неалкогольний жирової хворобою печінки (окремого випадку жирового гепатозу) в 3,56 рази частіше, ніж люди, які з’їдають всього 2 яйця в тиждень. Булочки або батон, ковбаса, сир. По-перше, не тіште себе ілюзіями, що хрусткий хліб – це корисно.

Справа в тому, що практично всі виробники додають у хліб добавку пропіонат. Але якщо все ж бутерброди – це для вас в певній мірі вихід і порятунок, тоді постарайтеся батон замінити хлібом з борошна грубого помелу, в якій хоча б є вітаміни, ковбасу – відвареної курячої грудкою або яловичиною. З шкідливого в складі глазурованих сирків все інше: жир, консерванти, емульгатор, глазур, далеко не завжди з цим какао і шоколаду вищого сорту, білка всього 4 гр на 100 гр, а калорій близько 200 на маленький п’ятдесятиграмової десерт.

Оставить комментарий

avatar
250