Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не можна на сьогоднішній день жодними кроками і жодними технологіями заблокувати голосування – Президент про вибори

Не можна на сьогоднішній день жодними кроками і жодними технологіями заблокувати голосування – Президент про вибори
14 Кві 2019 16:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко наголошує, що нікому не вдасться зірвати вільного і прозорого волевиявлення громадян під час другого туру з обрання кандидатури на найвищу посаду в країні.

«Моя позиція наступна – не можна на сьогоднішній день ніякими кроками і ніякими технологіями зірвати кворум і заблокувати голосування. Це ні в кого не вийде. Тому, що законодавство саме передбачає, що якщо не дай Боже в комісії немає кворуму, окружна комісія одразу ж приймає рішення, змінює кворум і комісія продовжує роботу», – сказав Глава держави, відповідаючи на запитання, чи не призведе те, що від його штабу начебто подано на реєстрацію до виборчих комісій рекордно малу кількість осіб, до відсутності кворуму в комісіях і як наслідок відсутності затверджених результатів виборів.

Петро Порошенко наголосив на тому, що не варто будувати версії про теорію змови. «У нас на сьогодні немає більше зацікавленої людини у проведенні чесних виборів, ніж Президент Порошенко», – заявив він.

Президент нагадав, що напередодні першого туру виборів було запущено чимало фейків про те, що йде фальсифікація, зрив, купівля голосів чи про відсутність кворуму.

Оставить комментарий

avatar
250