Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент Петро Порошенко шкодує, що кандидат Зеленський не з’явився на дебати і пропонує йому подискутувати в ефірі телеканалів

Президент Петро Порошенко шкодує, що кандидат Зеленський не з’явився на дебати і пропонує йому подискутувати в ефірі телеканалів
14 Кві 2019 16:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко висловив жаль з приводу відсутності кандидата в Президенти Володимира Зеленського, який не приїхав для участі в дебатах на НСК «Олімпійський». Глава держави зазначив, що готовий до дискусії зі своїм опонентом в інший день. Він запропонував кандидату Зеленському не відмовлятись від участі в дебатах на «Суспільному телебаченні» та участі в вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок 15 квітня.

«Я сам для себе хочу знати його позицію по найважливішим напрямкам реалізації повноважень Президента і як Верховного Головнокомандувача Збройних Сил, і як гаранта конституційних прав і свобод громадян, і як захисника України», – пояснив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що хотів би також почути від кандидата в Президенти Зеленського позицію щодо переговорів з Путіним та звільнення української території окупованої Росією. «Але чомусь він цього не робить. Я не думаю, що це дуже добре. Це є неповага не до Порошенка, це є неповага до народу і до країни, до виборців врешті-решт», – додав він.

Оставить комментарий

avatar
250