Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Народ визначився у підтримці вступу України до ЄС та НАТО – Президент застерігає від намагань зупинити євроатлантичну інтеграцію

Народ визначився у підтримці вступу України до ЄС та НАТО – Президент застерігає від намагань зупинити євроатлантичну інтеграцію
14 Кві 2019 16:45 | Новини України

 «Мене, наприклад, непокоїть, що зараз ми маємо зупинити європейську та євроатлантичну інтеграцію для того, щоб знову піти на референдум. Народ визначився. Народ зараз має більше ніж половина підтримки НАТО і дві третини – підтримки ЄС», – наголосив Президент України Петро Порошенко під час виступу на НСК «Олімпійський», де мали відбутися його дебати з кандидатом Володимиром Зеленським.

«Власне, на дебати кандидата Володимира Зеленського і запросили для того, щоб ми почули як він бачить європейську інтеграцію, євроатлантичну інтеграцію, як він бачить перші напрямки реформ», – зауважив Глава держави.

Петро Порошенко застеріг від намагань або заяв, що можуть спричинити припинення євроінтеграційного поступу нашої країни. «Я вважаю, що це свідоме відтягування нашої дороги із повернення нашого народу до родини європейських народів», – наголосив він.

При цьому Президент підкреслив, що референдум щодо вступу України в Євросоюз буде проводитись обов’язково, але тоді, коли країна досягне всіх необхідних критеріїв для повноправного членства. «І хочу повідомити, що референдум все одно буде. І Президент не проти референдуму. Але буде тоді, коли ми поставимо питання абсолютно предметно. Бо вступ до ЄС неможливий без референдуму. Якщо хтось цього не знав», – підкреслив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250