Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Продукти, які знижують тиск

Продукти, які знижують тиск
15 Січ 2020 22:45 | Новини України

Людям у віці після 50 років особливо важливо включати в раціон продукти, що захищають від підвищення тиску і розвитку гіпертонії. Після 50 років ймовірність розвитку гіпертонії різко зростає, що пов’язано зі змінами в гормональної діяльності організму і формування жирової тканини. У свою чергу, вживання деяких продуктів дозволяє природним чином знижувати тиск.

Порція натурального йогурту в 250-300 грамів дає близько 30 відсотків рекомендованої кількості кальцію протягом дня. Банани також багаті клітковиною, яка поліпшує стан кишкової флори, що впливає, як тепер уже точно доведено, на роботу всіх головних систем в тілі. Дослідження показали, що питво бурякового соку може допомогти знизити систолічний артеріальний тиск на 4-5 пунктів.

Для підвищення ефективності часнику найкраще поєднувати його з продуктами, які мають потужні сечогінними і антиоксидантними властивостями – це посприяє розрідженню густого крові і поліпшить стан артерій. Згідно з висновком вчених з університетів Таїба в Саудівській Аравії і Бенха в Єгипті, овес в справі зниження «поганого» холестерину в крові дає ефект, який можна порівняти з ліками. Вони ж – кращі друзі судин і артерій.

Оставить комментарий

avatar
250