Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Організовуємо графік школяра

Організовуємо графік школяра
12 Січ 2020 09:45 | Новини України

Поради, які спростять життя батькам школярів. шкільні заняття2. час на виконання домашніх завдань4.

прогулянки та ігри на свіжому повітрі6. повноцінний сонЯкщо у вас щось з перерахованого не вписується в графік – не соромтеся скорочувати час, який дитина витрачає на комп’ютерні ігри та перегляд телевізора. Деякі діти будуть раді виконувати доручення по будинку, відчуваючи свою важливість і зону відповідальності.

Складіть оптимальні маршрути дитину в школу і на додаткові заняття (можна відвести пішки, під’їхати на громадському транспорті, відвезти на машині), щоб на дорогу витрачати якомога менше часу. Якщо дитина є повільною – дайте йому більше часу на збори. д.

Графік школяра можна скласти у вигляді таблиці: перша графа – час (беріть з запасом в +/- 5 хвилин), друга – заняття, третя – коментарі та позначки. Всі емоції на одному фото: чоловіки які щойно стали батьками (ФОТО)Школяр молодших класів повинен спати 9-10 годин на день. Обов’язково хваліть його перед сном за всі його досягнення (навіть найменші) протягом дня, за все нове, що він засвоїв, так ви допоможете йому розслабитися і заспокоїтися після насиченого дня.

Оставить комментарий

avatar
250