Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗНО-2020: стало відомо про нові правила і вимоги під час тестування

Джерело: НАРОДНА ПРАВДА

ЗНО-2020: стало відомо про нові правила і вимоги під час тестування
9 Лис 2019 07:10 | Новини України

В Українському центрі оцінювання якості освіти назвали нові правила і вимоги до тестів під час ЗНО-2020 року.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це йдеться в повідомленні на сайті центру.

Для кожного предмета, по якому буде проводитися ЗНО, вказано структуру тесту, кількість і типи завдань,
приведено схему нарахування тестових балів і максимальну кількість балів, а також вказано
час, відведений на виконання тесту.

Так, приміром в тесті з української мови та літератури буде всього 58 завдань різної форми: 33 завдання з мови, 24 – з літератури і одне відкрите завдання з розгорнутою відповіддю. На виконання відведено 180 хвилин.

У тесті з математики буде 35 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності (4 завдання), відкритої форми з короткою (8 завдань) і розгорнутою (3 завдання) відповіддю. На виконання відведено 180 хвилин.

Тест з історії України складається з 60 завдань різних форм і двох частин: “Історія України ХХ-початку ХХІ ст.” (30 завдань) і “Історія України від найдавніших часів до кінця XIX ст.” (30 завдань). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з англійської мови – 59 завдань різних форм і чотири частини: “розуміння мови на слух (аудіювання)” (16 завдань), читання (22 завдання), “використання мови” (20 завдань) і письмо (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю). На виконання відведено 150 хвилин.

Аналогічні вимоги стосуватимуться тестування з німецької, французької і іспанської мов.

Тест з біології налічує 50 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (38 завдань), на встановлення відповідності (8 завдань) і з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (4 завдання). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з географії 54 завдання різної форми: з вибором однієї правильної відповіді (36 завдань), на встановлення відповідності (6 завдань), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань) і з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (6 завдань ). На виконання відведено 150 хвилин.

У тесті з фізики буде 38 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (20 завдань), на встановлення відповідності ( “логічні пари”) (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань). На виконання відведено 180 хвилин.

Тест з хімії налічує 52 завдання різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (34 завдання), на встановлення відповідності ( “логічні пари”) (4 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (14 завдань). На виконання відведено 180 хвилин.

Оставить комментарий

avatar
250