Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Членство в НАТО дозволить нам збільшити місцеві бюджети розвитку – Президент

Членство в НАТО дозволить нам збільшити місцеві бюджети розвитку – Президент
19 Бер 2019 11:25 | Новини України

Президент Петро Порошенко під час презентації проекту будівництва Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену від станції «Сирець» до житлового масиву Виноградар запевнив у своїй підтримці інфраструктурних проектів, зокрема будівництва нових станцій метрополітену.

При цьому він наголосив на важливості вступу України до Північноатлантичного альянсу, що дозволить вивільнити значну частину коштів з сектору безпеки і оборони для місцевих бюджетів розвитку.

Глава держави зазначив, що вже сьогодні досягнуто показник частки місцевих бюджетів в зведеному бюджеті в 51%.

«Сьогодні в місцевих бюджетах коштів більше, ніж в державному бюджеті. Це не є кінцева мета. Ми далі просуватимемо і збільшуватимемо частку місцевих бюджетів. Єдине, що нам сьогодні заважає це робити –  це війна і необхідність в повному обсязі фінансувати видатки на сектор оборони і безпеки. Але я твердо вірю, що спільними зусиллями, коли український народ об’єднався зараз, коли ми ставимо на озброєння абсолютно новітні технології і щодо ракет і щодо ударних БПЛА і щодо засобів зв’язку та засобів РЕБ, це теж потребує грошей», – сказав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250