Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вино перед сном допомагає схуднути, – висновок вчених

Джерело: Йод Медіа

Вино перед сном допомагає схуднути, – висновок вчених
20 Сер 2019 06:50 | Новини України
Келих або два червоного на ніч змінить годину тренування у спортзалі.

Якщо ви коли-небудь картали себе за келих випитого пізно ввечері вина, то забудьте про це назавжди. Вчені з різних країн дослідили цей поширений “гріх” та зробили неочікуваний, але дуже приємний висновок. Якщо випити на ніч келих-два червоного вина, то воно не зашкодить, а навпаки зіграє вам на руку. Виявляється, що це допомагає схуднути.

Сочатку за справу взялися канадські вчені. Дослідники Альбертського університету виявили, що невелика доза виноградного алкоголю перед сном замінить годину тренування у спортзалі. Таку користь для фізичної форми нашого тіла забезпечує резвератрол – сполука, що міститься у червоному вині. Вона подібна до тієї, яку ми отримуємо від вправ на тренажерах. Резвератрол допомагає запобігти набору жирових клітин в організмі.

Далі гіпотезу перевірили американські вчені – Вашингтонського та Гарвардського університетів. Бінго! І там, і там вони погодились з висновком.

Тож, за червоне вино за вечерею себе не картайте, але пам`ятайте, що такий процес в організмі відбувається лише проти ночі. Чарка до обіду відкладеться в боках, на жаль.

Оставить комментарий

avatar
250