Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент наголошує на важливості розвитку української ракетної програми: Для мене безпека українців – понад усе

Президент наголошує на важливості розвитку української ракетної програми: Для мене безпека українців – понад усе
9 Бер 2019 18:25 | Новини України

Під час виступу на Раді регіонального розвитку Черкаської області Глава держави наголосив на важливості розвитку українського ракетобудування та досягненнях українських ракетників за останні п’ять років.

«Символом змін може бути наша ракетна програма», – зазначив Президент та підкреслив, що «за 27 років нічого не робилося». Глава держави наголосив, що за останні п’ять років значно зросла ефективність використання українських ПТРК, пройшли випробування та взяті на озброєння нові ракетні комплекси, зокрема ракета «Нептун», ракетні комплекси високої точності «Вільха».  

«Сподіваюся, найближчими тижнями наочно продемонструємо суспільству її успіхи. Не хвилюйтеся, йдеться лише про випробування та навчання», – зазначив Глава держави.

Президент також повідомив, що на останньому засіданні Ради нацбезпеки та оборони, яка була присвячена реформування оборонпрому, було підняте питання про додаткові можливості України у зв’язку з тим, що «Росія де-факто зруйнувала Договір про ракети середньої і меншої дальності, а США юридично вийшли з нього».

Оставить комментарий

avatar
250