Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Черкащина має позбутися сумної слави полігону для випробування авто – Президент про пріоритет ремонту доріг

Черкащина має позбутися сумної слави полігону для випробування авто – Президент про пріоритет ремонту доріг
9 Бер 2019 20:05 | Новини України

«Карта зробленого на Черкащині різноманітна і надзвичайно цікава. Вона складається у картину постійних позитивних змін, які творяться широким фронтом», – сказав Президент Петро Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку Черкащини. Він додав, що попри вже відчутні зміни залишається багато роботи, зокрема ремонт та відновлення доріг в області.

За його словами, територіальні громади вже чітко бачать, як треба розвивати свій регіон. Він зауважив, що на початку були проблеми з децентралізацією, але самі громади долали їх.

«Але з’явилися перші приклади, громади побачили, що центр тримає слово, що Президент тримає слово і виконує свої зобов’язання, що на рахунках у територіальних громад з кожним роком з’являється більше грошей. В громадах з`являється все більше і більше можливостей», – сказав Петро Порошенко. Він зауважив, що тоді в громадах проявили себе люди з ідеями, здатні показати результат і їх стає все більше.

«Ми бачимо формулу успіху, якого досягли: об’єднання громад плюс повноваження плюс передача ресурсів в місцеві бюджети плюс активні люди. Активні люди, які власним прикладом продемонстрували вирішення питань людей. І люди це оцінили», – зауважив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250