Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НАГОРОДИ – ТАЛАНОВИТИМ ПОКРОВЧАНАМ

НАГОРОДИ – ТАЛАНОВИТИМ ПОКРОВЧАНАМ
24 Лис 2023 16:40 | Новини Покрова
Музика – особлива мова спілкування, підтримує людей у всі часи. У творчих освітніх закладах Покрова дітей навчають любити музичне мистецтво.
Юні покровчани разом з наставниками традиційно беруть активну участь у різноманітних мистецьких конкурсах та здобувають перемоги. Вихованці Дитячої музичної школи та Школи мистецтв вибороли гарні результати у престижних творчих перегонах.
Так, нещодавно учениці фортепіанного відділу Дитячої музичної школи зайняли переможні місця на Всеукраїнських музичних конкурсах.
Єва Мірошниченко стала лауреатом І премії у Всеукраїнському конкурсі талантів “Світанок”. Дар’я Чеха – лауреатом І премії Всеукраїнського конкурсу мистецтв “Подаруй світло”.
Талановиті вихованки школи виступали у номінації “Фортепіано” та отримали найвищі бали. За переможні місця дівчатка отримали відзнаки.
За бездоганну підготовку учасниць до конкурсу, плідну творчу співпрацю, збереження та розвиток культури України організатори конкурсів відзначили подякою й педагога переможниць – Ларису Білоус.
Обласний відкритий конкурс “Єднаймо ритм сердець” згуртував у творчих змаганнях педагогів та вихованців.
Викладач Дитячої школи мистецтв Анастасія Бойко-Костіна увійшла до числа призерів, здобувши друге переможне місце.
Дипломами нагороджені також директор закладу – Ганна Доценко, педагог Дитячої школи мистецтв – Наталя Швець та талановита вихованка Марія Бучинська.
Вітаємо з перемогами вихованців та наставників, бажаємо творчого натхнення та яскравих перемог!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250