Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НЕ ЗУПИНЯЮТЬСЯ НА ДОСЯГНУТОМУ

НЕ ЗУПИНЯЮТЬСЯ НА ДОСЯГНУТОМУ
22 Лис 2023 16:28 | Новини Покрова
Навчити дітей відкривати навколишній світ, мотивувати до знань та творчого розвитку – саме таке завдання ставить перед собою невтомний колектив Гімназії №4. 2023 рік для закладу – ювілейний, але не тільки шанованою датою він запам’ятається для учнів, батьків та вчителів, а й вагомими здобутками.
Креативність, особливе бачення та майстерність команди закладу на чолі з директором Світланою Главацькою були високо оцінені інтернет-порталом рейтингу освітніх закладів України. За оцінкою порталу гімназія зайняла третє рейтингове місце серед 100 кращих ЗСО України у загальному заліку лайт-конкурсу «Краще естетичне оздоблення фойє ЗСО/ЗЗСО» – 2023 року.
Колектив підкорює нові вершини, серед останніх – Міжнародний конкурс мистецтв “ЛОВИ МОМЕНТ”, м. Київ. Гімназисти зібрали щедрий ужинок медалей. У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Гран-прі завоювала Катерина Киясь, перша премія у Назара Міфтахова. Срібні медалі здобули у номінації «Сучасна хореографій» – танцювальний колектив 6 класу, «Художнє читання» – Максим Тимченко, «Відеороліки» – Єгор Габітов, «Живопис» – Симеон Красільніков.
Високі відзнаки отримали педагоги і в номінації «Освіта»: гран-прі за інтегрований урок-свято «Подорож на острів скарбів. НУШ. 1 клас» завоювала Вікторія Оніщенко, перша премія за розробку театралізованої вистави «Світ казки» у Лілії Миронової, золоті медалі за створення квестів «Солодке дерево» у Аліни Морозової, Вікторії Оніщенко, Олени Копаниці та Галини Войтенко, «У пошуках солодкого скарбу» – Тетяни Чижик, Лілії Миронової, Олени Аксьонової, Альони Пилипенко, другу премію за дидактичні лепбуки з біології «Рослини-символи України», «Червона книга України», «Український віночок» завоювала Тетяна Чижик. Спеціальними подяками за високий професіоналізм нагороджено директора гімназії Світлану Главацьку, педагога-організатора Юлію Оніщенко, викладачів та класних керівників – Олену Копаницю, Альону Пилипенко, Галину Войтенко.
Гімназія живе своїми вихованцями, розкриваючи дітям не лише безмежний світ знань, а й творчості.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250