Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПЕРВИНКА ОТРИМАЛА ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ 5 ТИСЯЧ ЕКСПРЕС-ТЕСТІВ

ПЕРВИНКА ОТРИМАЛА ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ 5 ТИСЯЧ ЕКСПРЕС-ТЕСТІВ
4 Кві 2023 12:49 | Новини Покрова
Така допомога досить актуальна – на території України спостерігається стабільне зростання захворюваності на коронавірус. Тенденція прослідковується і в Покрові. За останній тиждень у Центрі первинної медико-санітарної допомоги зафіксували 45 хворих на COVID-19, місяць тому було – вісім.
Від початку пандемії амбулаторії ЦПМСД були забезпечені сертифікованими експрес-тестами, які пацієнти з підозрою на коронавірус проходили безкоштовно. Медики високо відгукуються про їхню результативність, що підтверджувалася ПЛР- дослідженнями.
Днями первинка отримала партію тестів того ж виробника і такої якості у вигляді благодійної допомоги. 5 тисяч експрес-тестів надало ТОВ “ОКІРА”.
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги вдячні за допомогу, оскільки на сьогодні це найшвидший спосіб підтвердити або спростувати підозру на захворювання. Разом з тим закликають містян зважати на динаміку росту коронавірусу. Нагадують, що при появі симптомів захворювання треба йти на фільт, зробити тест, які є у достатній кількості. Це дозволить людині своєчасно почати адекватне лікування й обмежити коло спілкування, аби не розповсюджувати вірус.
Не забуваємо й про найефективнішу профілактику — вакцинування.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250