Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОКРОВ ВШАНОВУЄ МІСТА – ГЕРОЇВ

ПОКРОВ ВШАНОВУЄ МІСТА – ГЕРОЇВ
3 Кві 2023 11:23 | Новини Покрова
Рік, як Україна мужньо протистоїть агресору, показавши героїзм, єдність, незламність нації. Українські міста, села – цілі громади стали на захист своєї землі, даючи відсіч окупантам, тримаючи оборону. Завдяки сміливості українців вдалося відігнати ворога, звільнити Північ. Вся Україна стояла і продовжує триматися пліч-о-пліч. Кожен на своєму місці утримує фронт.
Місяці окупації, ті звірства, що відкрилися після звільнення, стали болючою раною для кожного. 10 українських міст указом Президента нагороджено відзнакою “Місто-Герой України”: Харків, Херсон, Чернігів, міста Донеччини – Волноваха та Маріуполь, Охтирка на Сумщині та передмістя Києва — Гостомель, Буча та Ірпінь, що взяли на себе головний удар атаки ворога.
Сьогодні Покров відтворює хроніку найважливіших подій. Згадує те, що неможливо забути і пробачити. У закладах культури міста триває марафон вшанування, який об’єднує всю країну під хештегом #МістаГероїв. Мистецькі заклади підготували онлайн-виступи, де лунають знакові для кожного українця твори. Стійкості українців присвятили покровчани свої авторські вірші, які надихнули фахівців публічної бібліотеки на створення патріотичного ролика. Юні художники відтворюють пережите у циклах своїх робіт. Покров пам’ятає, Покров – шанує.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250