Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ДРУГОЇ ЧЕРГИ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦМЛ

Джерело: https://pkrv.dp.gov.ua/

У ПОКРОВІ ТРИВАЄ РЕКОНСТРУКЦІЯ ДРУГОЇ ЧЕРГИ ПРИЙМАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ЦМЛ
24 Лют 2022 11:50 | Новини Покрова
У Покрові продовжують створювати умови для надання кваліфікованої медичної допомоги з використанням сучасних методів діагностики та лікування.
У Центральній міській лікарні, яка має статус опорного медичного закладу, триває друга черга реконструкції. Проєкт реалізується в рамках “Великого будівництва” – Програми Президента, що передбачає масштабну розбудову якісної інфраструктури України.
Зараз триває реконструкція другої черги приймального відділення лікарні.
Нині в приміщеннях крила виконуються демонтажні роботи, а зовні будівлі йде облаштування відмостки та тротуарів.
Аби не зупиняти прийом пацієнтів, реконструкцію приймального відділення розділили на два етапи.
Першу чергу уже завершено, зараз кабінети доукомплектовуються меблями та медичним обладнанням.
Там працює високотехнологічне обладнання – цифровий рентген-апарат та комп’ютерний томограф, що особливо актуально в період пандемії. За направленням сімейних лікарів у міській лікарні безкоштовне КТ-обстеження пройшли вже 800 пацієнтів.
– Після повної реконструкції, робота приймального відділення повністю переформатується. Там будуть не просто приймати хворих, робити первинний огляд і направляти до інших відділень, а надавати повний комплекс медичної допомоги, – зазначає міський голова Олександр Шаповал. – Дуже важливо, аби потрапивши до приймального відділення, в будь-який час доби людині могли надати якісне обстеження і діагностику. Від цього залежить успіх подальшого лікування, а при невідкладних станах – і життя.
У приймальному відділенні будуть облаштовані кабінети різного профілю — оглядові, маніпуляційні, діагностичний блок, палати для перебування хворих та інші. Одним з головних пріоритетів функціонування відділення буде безбар’єрність, функціональність та комфорт для усіх пацієнтів.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250