Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТВІР ЮНОЇ ПОКРОВЧАНКИ УВІЙШОВ ДО ЛІТЕРАТУРНОЇ ЗБІРКИ

ТВІР ЮНОЇ ПОКРОВЧАНКИ УВІЙШОВ ДО ЛІТЕРАТУРНОЇ ЗБІРКИ
27 Січ 2022 10:17 | Новини Покрова
Радісна звістка для творчої спільноти Покрова — есе активної читачки бібліотеки-філії №1 для дітей, учениці 9 класу СЗШ№6 Кіри Рижикової увійшло до збірки кращих робіт учасників Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули 2021». Примірник книги місто вже отримало від Національної бібліотеки України. З нею можна ознайомитися у бібліотеці-філії №1.
Літературна підбірка зібрала кращі доробки учасників Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули 2021», організованого та проведеного у декілька етапів у червні-листопаді 2021 року Національною бібліотекою України.
Як розповіла завідувачка бібліотеки-філії №1 для дітей Тетяна Литвиненко, свою роботу Кіра подавала у номінації «Так, я люблю Україну». Невеличке есе дівчинка назвала «Місце сили – місто Покров», де лаконічно й зворушливо розповіла про найкраще місто на землі – Покров. У творі змогла коротко й змістовно описати й представити своє рідне місто, місце, де народилася й зростає, де народжуються її перші мрії.
Як переможниця обласного етапу конкурсу «ТВОРЧІ КАНІКУЛИ», Кіра отримала грамоту і подарунки від обласної дитячої бібліотеки, літературне видання з її першим твором стане гарним стартом та стимулом у її творчому житті!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250