Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
18 Січ 2022 14:46 | Новини Покрова

Освіта

На минулому тижні школярі повернулися за парти  після зимових канікул. У  закладах  загальної середньої освіти розпочався ІІ  семестр навчання.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 40 хворих, 5  пацієнтів знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1873 особи , 74 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 171 виїзд.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 78 громадян.   Для  отримання консультацій, довідок, оформлення запитів  справ в інші райони звернулося 230 осіб.

Опрацьовано 126 прийнятих справ.

Прийнято та опрацьовано 104 довідки щодо середньооблікової чисельності та середньої заробітної плати працівників підприємств, установ, організацій, ФОП  за 2021 рік.

Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено три виїзди, відвідано десять родин за місцем проживання.

Вісьмом особам   продовжено термін дії договору на обслуговування до  відділення соціальної допомоги вдома територіального центру. Прийнято  11  рішень  про продовження терміну  надання соціальної  послуги “денний догляд”, “соціальна адаптація”.

За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий  стан 30 громадян, щодо яких здійснюється  фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Порушень не виявлено.

Взято  участь у семінарі, проведеному ДСЗН в  режимі онлайн ZOOM- конференції щодо питань надання державної соціальної допомоги.

В управлінні обліковується  4482 отримувачів субсидій, 2484 отримувачів державних допомог, 1189 домогосподарств, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 413 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”. Усі профорієнаційні  заходи проходять в онлайн режимі.

Впродовж тижня для  безробітних  було проведено  інформаційний  вебінар  з  загальних питань зайнятості,  тренінг з  техніки пошуку  роботи, семінар “Ризики нелегальної трудової міграції”.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. У робочому ритмі працює «Універсал-Сервіс».

Міськводоканал виконував заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

 

Оставить комментарий

avatar
250