Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

БЮДЖЕТ УЧАСТІ -2021: У ПОКРОВІ РЕАЛІЗОВАНО ЩЕ 2 ПРОЄКТИ

БЮДЖЕТ УЧАСТІ -2021: У ПОКРОВІ РЕАЛІЗОВАНО ЩЕ 2 ПРОЄКТИ
17 Гру 2021 08:48 | Новини Покрова
Рік добігає кінця, а з ним приходять до завершення проєкти Міської цільової програми “Партиципаторне бюджетування”. Чергові проєкти, заплановані до реалізації у 2021 році за рахунок коштів міського бюджету, успішно втілюються у дошкільному відділенні навчально-виховного об’єднання та дитячому дошкільному закладі №16.
Відтоді, як у 2017 році в Покрові стартувала Міська цільова програма “Партиципаторне бюджетування”, Бюджет участі збирає все більше учасників, все більше городян бажають втілити у життя цікаві ідеї, корисні для громади, направлені на розвиток міста.
У цьому році перемогли п’ять проєктів, за які максимально проголосували містяни.
Ідею облаштування студії звукозапису у приміщенні Школи мистецтв було реалізовано однією з перших. Творчі й талановиті учні разом з педагогами вже успішно записали свої музичні твори на професійному обладнанні у студії звукозапису “Стань зіркою”!
Проєкт “Сучасний спортивний простір на базі стадіону КЗ “СЗШ №6”, подарував учням школи та дітлахам сусідніх будинків сучасні спортивні тренажери. Ними оснащено шкільний стадіон середньої загальноосвітньої школи №6.
Також успішно втілено в життя проєкт “Дитячий майданчик КСЗДО №5 — територія щасливого дитинства”. Вуличне спортивно-ігрове обладнання приносить радість малюкам на території подвір’я дитячого садочка №5.
Завершується реалізація двох останніх проєктів цього року.
Проєкт дошкільного відділення навчально-виховного об’єднання “Хай засвітить сонечко у нові віконечка” зібрав 524 голоси містян. Його автором виступила заступник директора з навчально-виховної роботи НВО Ірина Садоян. Підтримали колеги, батьківський колектив та селищна громада.
Ідея передбачала заміну вікон у дошкільному відділенні.
Проєкт “Сучасні вікна для всіх малюків”, поданий директором дитячого дошкільного закладу №16 Аллою Прищеповою, теж підтримали батьки малюків, колеги, друзі.
За умовами Партиципаторного бюджетування, усі п’ять проєктів мали бути реалізовані до кінця календарного року за рахунок коштів міського бюджету. Граничний кошторис кожного – в межах ста тисяч гривень.
У покровчан є час, аби налаштуватись на наступний бюджет участі, використавши час для пошуку нових ідей.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250