Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
16 Гру 2021 08:33 | Новини Покрова
Освіта
Протягом тижня в закладах освіти пройшли тематичні виховні заходи до Дня Збройних Сил України та акція “Привітай Захисника”. Діти зібрали власноруч виготовлені листівки, обереги та інші подарунки для передачі до бойових частин ЗСУ.
Освітяни взяли участь у тренінгу “Практичні аспекти реалізації законодавства про доступ до публічної інформації”.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебував 81 хворий, три пацієнти знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1506 осіб , 95- отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 159 виїздів.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину від ЦНАП здійснено прийом 88 заяв. Прийнято 276 громадян для отримання довідок й оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 110 прийнятих справ. Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 6 консультацій та прийнято два пакети документів.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 35 громадян щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Здійснено 10 обстежень матеріально-побутових умов проживання громадян.
Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснила два виїзди, відвідала дві родину за місцем проживання опрацювала 2 повідомлення.
На обслуговування до територіального центру взято дві особи.
Взято участь у семінарі, проведеному ДСНС в режимі онлайн ZOOM-конференції за темою;” Порядок оформлення житлових субсидій”.
Також у ІІІ Всеукраїнському відкритому форумі “Багатодітна сім’я України” та тренінгу на тему“Практичні аспекти реалізації законодавства про доступ до публічної інформаціїї та відкритість використання публічних коштів”.
В управлінні обліковується 4394 отримувачів субсидій у готівковій формі, 2809 отримувачів державних допомог, 1226 домогосподарств, де користуються пільгами, 293 учасники АТО, 414 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних в режимі онлайн проведено інформаційний вебінар, майстер-клас, два тренінги та семінар.
Відбулася презентація роботодавця з метою ознайомлення безробітних з новими перспективами та роботою в Головному управлінні національної поліції України в Дніпропетровській області.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста. У робочому ритмі працює «Універсал-Сервіс».
Міськводоканал виконував заявки з водопровідних мереж.
Тривають капітальні та поточні ремонти.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250