Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НВО  м.Покров на  хвилі  освітнього  хакатону

НВО  м.Покров на  хвилі  освітнього  хакатону
13 Гру 2021 15:39 | Новини Покрова

Минулий тиждень став спільною історією  для 108 закладів освіти  з Києва та десяти областей України –  учасників  V ювілейного Освітнього хакатону. Серед учасників фестивалю партнерства  – Навчально-виховне об’єднання м. Покров.

Покровчани  вдруге  взяли участь у  цьому масштабному заході,  мета якого згуртувати  шкільну родину, отримати  актуальні знання в галузі освітньої діяльності  та знайомство з іншими учасниками «освітнього кола».

Цілий тиждень  школярі,  педагоги та батьки  були задіяні в різноманітних активностях.  Почали з  Динамічного понеділка, продовжили Драйвовим вівторком. Дистанційною середою, Дружнім четвергом і завершили Душевною п’ятницею. Розробляли і втілювали  ідеї та проекти, учні та  дистанційно батьки  побували в ролі вчителів, синхронно проводили заходи одного формату разом з іншими школами-партнерами, багато часу присвятили добру та благодійності, а перерви проводили без гаджетів. Своїм цікавим, насиченим  фестивальним життям активно  ділилися в соціальних мережах.

Директор НВО Лариса Мякотіна подякувала батькам, учням, класним керівникам за креативність, тиждень спільного драйву та позитивні емоції, зазначивши, що це цікавий досвід, який підкреслює значення учнівського самоврядування, партнерських відносин з батьками для розвитку закладу. Результатом спільної роботи шкільної родини стали нові ідеї та проекти.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250