Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У АМБУЛАТОРІЇ №4 ПОКРОВА, РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ

У АМБУЛАТОРІЇ №4 ПОКРОВА, РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ РЕКОНСТРУКЦІЯ
3 Гру 2021 12:32 | Новини Покрова
Днями з робочим візитом Покров відвідали представники Українського фонду соціальних інвестицій, з яким триває плідна співпраця в сфері покращення медичної інфраструктури міста шляхом енергоефективного оновлення приміщень та постачання медичного обладнання.
Рік тому, пройшовши конкурсний відбір, місто стало учасником проєкту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ VII”. Міським головою Олександром Шаповалом було підписано меморандум про впровадження субпроєктів з покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторіях ЗПСМ №5 (дитяча поліклініка) та №4 (доросла поліклініка).
На даний час активно ведуться ремонтні роботи в дитячій поліклініці. Почалася підготовка до реконструкції дорослої поліклініки. Саме хід робіт та реалізація заходів субпроєктів в умовах карантину та навантаження на амбулаторії первинної ланки стали темою наради, в якій взяли участь представники міської влади, адміністрації медичних закладів, УФСІ та підрядники.
Проєкт впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через банк розвитку KfW.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250