Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЖИТИ – БЕЗПЕЧНО

ЖИТИ – БЕЗПЕЧНО
3 Гру 2021 07:55 | Новини Покрова
Фахівці ДСНС спільно з Центром соціальних служб Покровської міської ради провели профілактичні рейди у родинах вразливих груп населення, які є отримувачами соціальних послуг.
Осінньо-зимовий період у самому розпалі, ми намагаємось зробити свої домівки теплішими, використовуючи опалення та вмикаючи різноманітні обігрівачі. Необережність чи байдуже ставлення до питань безпеки може призвести до непередбачуваних наслідків. Саме у цей період рятувальники міста проводять посилену роз’яснювальну роботу. Спільний з Центром рейд спрямовано на попередження пожеж у побуті.
Спілкуючись з громадянами, фахівці ДСНС наводили статистику виникнення пожеж та їх наслідків, нагадували як не допустити пожежі та розказували, що робити у випадку загоряння, також пояснювали основні причини виникнення пожеж та показували, які саме порушення призводять до них.
Детально розповідали щодо дотримання правил пожежної безпеки при користуванні газом, електричними побутовими приладами, обігрівачами. Також, надзвичайники вказали мешканцям осель на основні вимоги правил пожежної безпеки у побуті та надали рекомендації щодо їх дотримання.
Фахівці наголосили дорослим про відповідальність за життя дітей. На завершення всі співрозмовники отримали листівки-пам’ятки.
Варто пам’ятати, що наша безпека залежить від нас самих, бути обачними, відповідальними та обережними, дотримуватись правил пожежної безпеки, а у разі виникнення надзвичайної ситуації – негайно телефонувати за номером 101.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250