Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТВОРЧІ Й РОЗУМНІ – ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ!ПОКРОВЧАНИ – ПЕРЕМАГАЮТЬ!

ТВОРЧІ Й РОЗУМНІ – ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ!ПОКРОВЧАНИ – ПЕРЕМАГАЮТЬ!
26 Лис 2021 12:43 | Новини Покрова
Низку нагород за участь у відкритих дистанційних конкурсах отримали допитливі вихованці гуртка “Цікава арифметика” Будинку творчості дітей та юнацтва.
За результатами конкурсу «Я-робототехнік!» вихованці Галини Рекун отримали п’ять дипломів першого ступеня Дмитро Завершинський, Михайло Воробйов, Ірина Захарченко, Гордій Посох та Уляна Квітницька), два дипломи ІІ ступеня – Іван Галкін та Андрій Похолюк та три дипломи ІІІ ступеня отримали Нікіта Бабенко, Сергій Карнаух та Іван Тімченко!
Дітлахи активно беруть участь у конкурсах різного рівня, майже щомісяця долучаються до інтелектуальних змагань та перегонів. Тож участь у Всеукраїнському конкурсі «Мандрівникам належить світ», присвячений Дню туризму, теж була плідною! Опрацювавши у конкурсних завданнях багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, гуртківці дізналися про дивовижні туристичні локації різних країн — все те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку й вирушати назустріч пригодам, та отримали за знання три дипломи І ступеня й один – ІІІ ступеня!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250