Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ РЕАЛІЗОВАНО ЩЕ ОДИН ПРОЄКТ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ – 2021: У ДИТСАДОЧКУ №5 “ЧЕРВОНА ШАПОЧКА” НОВИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК

У ПОКРОВІ РЕАЛІЗОВАНО ЩЕ ОДИН ПРОЄКТ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ – 2021: У ДИТСАДОЧКУ №5 “ЧЕРВОНА ШАПОЧКА” НОВИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК
16 Лис 2021 09:45 | Новини Покрова

Ще один проєкт Бюджету участі успішно реалізовано. Цікаву ідею, яка була мрією і дітей, і дорослих – втілено у життя. Партиципаторне бюджетування є шансом вплинути на місце, де ти живеш та працюєш, впровадивши власні задуми і плани.
Серед цьогорічних п’яти проектів-переможців, 423 голоси покровчани віддали проєкту “Дитячий майданчик КСЗДО №5 — територія щасливого дитинства”. Його автор — завідувачка дитячим дошкільним освітнім закладом Алла Тиква. Проєкт, що передбачав придбання безпечного вуличного спортивно-ігрового обладнання на території садочку, ініціював колектив, активно підтримали батьківська громадськість та інші городяни.
Сьогодні цікаву й потрібну ідею реалізовано, вихованці вже оцінили й випробували сучасний, яскравий та функціональний спортивно-ігровий майданчик.
– У захваті діти, педагоги й батьки! – Ділиться очільниця закладу Алла Тиква. – Встановлений майданчик включає шість різноманітних елементів, розрахованих для дітлахів різного віку: гойдалку-балансир, карусель, ігровий куточок “Наше подвір’я”, пісочницю, подвійну гойдалку з кільцем для гри у м’яч, багатофункціональний спортивний комплекс. Яскраві, барвисті ігрові зони пробуджуютьу дітей інтерес до пізнання себе та навколишнього світу. Наш колектив щасливий, що завдяки спільним зусиллям маємо гарний результат – нове місце для дитячого дозвілля, – простір, у якому ми виховуємо наших малюків. Дивлячись на ці усміхнені обличчя, все більше переконуємось, що наші старання не марні!
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250