Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
11 Лис 2021 08:14 | Новини Покрова
Освіта
Школи продовжують працювати у дистанційному режимі. Педагоги взяли участь в обласній онлайн-нараді з питань процедури схвалення методичних розробок на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист», «вихователь-методист». Також в обласній методичній нараді з питань організації курсів підвищення кваліфікації.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 74 хворих, 20 пацієнтів знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1628 осіб , 71- отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 264 виїзди.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину від ЦНАП здійснено прийом 112 заяв. Прийнято 317 громадян для отримання довідок й оформлення запитів справ в інші райони в режимі карантину. Опрацьовано 18 прийнятих справ. Проведено прийом громадян у Шолоховому, де надано 9 консультацій та прийнято 3 пакети документів.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 134 громадян щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Виявлено 3 порушення. Здійснено 16 обстежень матеріально-побутових умов проживання громадян. Взято на обслуговування терцентром одну особу.
В управлінні обліковується 3843 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1265 домогосподарств, де користуються пільгами, 294 учасники АТО, 414 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись карантинних заходів.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних в режимі онлайн проведено інформаційний вебінар з загальних питань зайнятості з метою ознайомлення з комплексом послуг які надаються службою зайнятості. Вебінар щодо ризиків нелегального працевлаштування у т.ч. за кордоном , правова захищеність легальної зайнятості. Майстер-клас з планування пошуку роботи. Інформування про сучасні джерела пошуку вакансій та вміння правильно їх використовувати. Вебінар «Підготовка резюме» з метою формування практичних навичок складання резюме та ефективного його використання у пошуку роботи
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали територію міста.
Міськводоканал виконав 11 заявок з водопровідних мереж.
Тривають капітальні та поточні ремонти.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250