Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровський район: рятувальники беруть активну участь у вихованні підростаючого покоління з питань безпеки життєдіяльності

Покровський район: рятувальники беруть активну участь у вихованні підростаючого покоління з питань безпеки життєдіяльності
12 Чер 2019 12:36 | Новини Покрова

Діти – це наше майбутнє, це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу. Тому рятувальники Покровського району особливу увагу приділяють навчанню дітей правилам безпеки життєдіяльності. Беруть активну участь у виховних годинах, проводять у навчальних закладах навчальні евакуації на випадок пожежі.

Так, 12-го червня до рятувальників Покровського району завітали на екскурсію учні молодших класів навчальних закладів Покровського району. В ході екскурсію співробітники районного сектору служби порятунку провели інформаційно-роз’яснювальну годину де нагадали дітям основні правила поведінки на воді у літній період, правила поведінки в екосистемах, при виявленні вибухонебезпечних предметів, коли ви зустріли зграю собак.

Потім начальник чергового караулу розповів малюкам про робочі будні рятувальників, провів до пожежних автомобілі, розповів,яке є на машинах обладнання, чим рятувальники тушать пожежу автомобілів, сухої трави, як вони заправлять воду до пожежного автомобіля в місцях де немає гідрантів. Потім екскурсія завітала на пункт зв’язку частини діти мали змогу побачити куди надходять екстрені виклики, диспетчер розповів про свою роботу, а особливо цікавим було для дітей подача сигналу тривоги та збір рятувальників на умовну пожежу.

По закінченню екскурсію рятувальники надали змогу деяким із малюків відчути себе в ролі рятувальника вдягнувши бойовий одяг та в ньому тушити умовну пожежу з «ГПС -600».

Щоб діти краще засвоїли інформацію рятувальники вручили малечі інформаційні листівки, на останок багато фото на згадку.

Оставить комментарий

avatar
250