Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В амбулаторії селища Рудник, що у Покрові осучаснили маніпуляційний кабінет

В амбулаторії селища Рудник, що у Покрові осучаснили маніпуляційний кабінет
12 Чер 2019 09:34 | Новини Покрова

Замість старих кушеток зручні ліжка з ортопедичними матрацами, нові меблі, нові штативи для крапельниць – тепер тут затишно й комфортно.
Без кабінету денного перебування хворих неможливо уявити сучасну амбулаторію. Для мешканців прилеглих селищ це справжній порятунок. Адже не виїжджаючи до міста можна отримати цілий спектр медичних послуг і бути під наглядом сімейного лікаря, котрий веде прийом поряд, у сусідньому кабінеті.
За словами головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Олексія Леонтьєва, так повинно бути, але на жаль, часто реалії інші. Вже не перший рік спільно з міським головою Центр виправляє ситуацію. Завдяки особистій благодійній допомозі Олександра Шаповала сталися зміни і на Руднику. Добру справу підтримали фонд «Лікарняна каса», фоп Світлана Леонтьєва, як наслідок, повністю змінено медичний простір.
Головним критерієм був комфорт для пацієнта і зручність для медичного працівника. За словами Миколи Миколайовича Просянкіна, мешканця Рудника, мету досягнуто. Такої ж думки і Андрій, котрий у кабінеті здавав необхідні аналізи. Тепер тут можна за показанням лікаря зробити ін’єкції та поставити крапельниці, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, зробити цито тести – у спокійній обстановці поряд з кваліфікованими спеціалістами.
Оксана Шпилькіна, дільнична медсестра кабінету з 15-річним досвідом роботи говорить, що такі втілення позитивно впливають і на стан пацієнтів, котрі можуть отримати необхідну допомогу безпосередньо у селищі.


Як підкреслила адміністрація центру, це не останні зміни, тут планують і надалі вдосконалювати роботу й умови задля підвищення якості надання медичних послуг.

Оставить комментарий

avatar
250