Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
4 Сер 2021 11:20 | Новини Покрова

Освіта
Освітяни ведуть підготовку до нового навчального року. Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 58 хворих, 31 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1309 осіб , 85 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 171 виїзд.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 173 громадян. Консультації отримала 141 особа, яка не потребує термінового вирішення питань. Опрацьовано 34 прийнятих заяв.
За тиждень здійснено перевірку достовірності інформації про майновий стан 35 громадян, щодо яких здійснюється фінансування бюджетних коштів, правильності призначення державних допомог та субсидій, достовірності та повноти інформації про фактичне місце проживання ВПО. Порушень не виявлено.
Триває видача та продовження терміну дії посвідчень багатодітним родинам.
До Фонду інвалідів направлено особові справи 6 осіб з інвалідністю щодо забезпечення їх технічними засобами реабілітації.
Взято участь у семінарі, проведеному ДСЗН в режимі онлайн ZOOM- конференції «Соціальні права та гарантії внутрішньо переміщених осіб».
В управлінні обліковується 2628 отримувачів субсидій, 2809 отримувачів державних допомог, 1453 домогосподарств, де користуються пільгами, 290 учасників АТО, 423 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних проведено семінари з загальних питань, тренінг, вебінари. Серед них семінар “Ризики нелегальної трудової міграції”, де говорили про основні ризики, які можуть виникнути в процесі нелегального працевлаштування за кордоном, та правову захищеність легального працевлаштування.
Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.
У міськводоканалі виконали 9 заявок з водопровідних мереж.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250