Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто Покров за тиждень

Місто Покров за тиждень
26 Тра 2021 10:27 | Новини Покрова

Освіта
У випускників триває основна сесія ЗНО. У закладах освіти пройшов VI глобальний тиждень безпеки дорожнього руху, в рамках якого проведено єдині уроки та тематичні виховні заходи. Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.
Педагогічні працівники проходять курси підвищення кваліфікації при КЗВО «ДАНО» за дистанційною формою.
Соціальна сфера
Управління праці щоденно здійснює прийом громадян в режимі карантину для перерахунків та призначень державних гарантій. За тиждень установу відвідало 92 особи, надано 290 консультацій. Проводилися виїзні прийоми у Шолоховому та Олександрівці, під час яких надано близько 70 консультацій. Мобільна бригада по роботі з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі відвідала чотири родини. В управлінні обліковується 288 учасників АТО, 430 внутрішньо переміщених осіб, 1226 домогосподарств, користувачів пільг, 2809 отримувачів державних допомог.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. У рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Медицина
За тиждень Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1834 містян, 87 пацієнтам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У цілодобовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 60 хворих, 45 пацієнтів знаходяться на лікуванні денного стаціонару хірургії. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 167 виїздів.
Комунальна сфера
Комунальники виконують сезонні роботи, впорядковують територію міста, прибирають, здійснюють благоустрій. У міськводоканалі виконали дві заявки з водопровідних мереж. «Добробут» висаджує квіти, обслуговує лінії зовнішнього освітлення, приводить до ладу об’єкти дорожньої інфраструктури.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250