Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покровчани перемогли в обласному етапі Всеукраїнської природоохоронної акції

Покровчани перемогли в обласному етапі  Всеукраїнської природоохоронної акції
13 Тра 2021 13:38 | Новини Покрова

Птахи – одні з найцікавіших, найкращих створінь природи, вони є невід’ємною її частиною та окрасою. Аби у Покрові вони мали достатньо місць для гніздування, потурбувалися колективи закладів освіти. Їхні старання були оцінені журі обласного заочного етапу Всеукраїнської природоохоронної акції «День зустрічі птахів».
Акцію щорічно проводить Національний еколого – натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Покровчани не вперше беруть участь, і як цього річ – перемагають.
У номінації «Шпаківні і дуплянки своїми руками», колективна робота НВК №2 здобула ІІ місце.
Вихованці гуртків «ЕКОрух», «Колібрі», «Креатив груп» Будинку творчості дітей та юнацтва отримали ІІ місце у номінації «Агітаційна робота».
У номінації «Найщедріша годівничка», колективи учнів НВК №2, НВО посіли ІІІ місця.
Вчителі СЗШ №9 (Пентій І. Г., Базильська І. В.) та СЗШ №6 (Шраменко Ю. М., Індюхіна А. Ю.) отримали ІІ місця у номінації «Найкращий організатор біологічних свят» .
І місце у номінації «Комплексна робота» посіли юні натуралісти Шолоховської СЗШ, вчитель НВО Іванова Н.Е. отримала ІІІ місце.
Вітаємо переможців природоохоронної акції і бажаємо їм натхнення та нових здобутків на ниві еколого-натуралістичної творчості й охорони природи рідного краю!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250