Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини Покров.Покров першочервневий.

Новини Покров.Покров першочервневий.
5 Чер 2019 13:29 | Новини Покрова

Основну ідею Міжнародного дня захисту дітей — дати дитині усе найкраще, у повній мірі вдалося втілити у Покрові першого червня.
Феєричним за емоціями та грандіозним за масштабом видався головний день дитинства. Від самого ранку аж до вечора у центральному парку міста не вщухав дитячий сміх. Святкові заходи пройшли і в Шолохівському старостинському округу.

Десятки цікавих заходів та пізнавальних локацій тішили маленьких покровчан. Аби упоратися зі всіма розвагами, розпочали з розминки. Ранкова зарядка на свіжому повітрі “Енерджайзер” подарувала дітям бадьорість. Їм вона знадобилася уже в першій половині дня. Безкоштовні атракціони та морозиво були серед подарунків від міського голови Олександра Шаповала, який теж цього дня був разом з дітьми.
Енергійні та кмітливі, хлопчики та дівчатка на відмінно упоралися із завданнями квестів “Юні детективи” та “Мандрівка парком”. Зі спортивним азартом брали участь в автоперегонах іграшкових автомобілів з дистанційним керуванням та велоперегонах для наймолодших.

Феєрверк емоцій викликала у малечі ігрова програма з рухливими та масовими танцювальними іграми. З не меншим азартом юні інтелектуали змагалися у шаховому турнірі “Хід конем”.
Популярністю користувалася Алея творчості, де на дітей чекали майстер-класи з “рукотворних див”, ізостудія для малюків та майстри з аквагриму, де зібралося чимало охочих прикрасити свої щічки.
Перший день літа відкрив і сезон “пінних вечірок”, що викликало неймовірну радість у поціновувачів креативної паркової розваги.

Чимало пізнавального не лише дітей, а й дорослих, чекало на локації “Книга збирає друзів”. Батьки з гордістю переглядали виставку дитячих малюнків та колекцій родинних захоплень та долучалися до майстер-класу від “Художньої студії для всіх”.

Зазвичай багато шанувальників зібрав традиційний Міський фестиваль дитячої творчості “Дивограй”, який цьогоріч проходив всімнадцяте. Вихованці дитячих навчальних закладів та навчально-виховних комплексів разом зі своїми наставниками дивували глядачів талантами та творчими знахідками. Кожен дошкільний колектив був на висоті і отримали від міського голови набори іграшок і ,звичайно, морозиво.До привітань приєднався і народний депутат Андрій Шипко. Морозивом ласували і наступні учасники святкової програми – танцювального феєрверку та «подорожі до музичних інструментів».

Завершився святковий суботній вікенд переглядом мультфільму просто неба. Втомлені та щасливі, діти разом з батькам поверталися додому. Аби розважитися, їм не треба буде чекати до наступного дня дитинства. Багато з того, що їм так сподобалося у святковий день залишається доступним впродовж усіх літніх канікул.
Звичайно, без уваги не залишилася жодна категорія дітей, від новонароджених до особливих діток. Для дітей з особливими потребами було організовано зустріч у піцерії «Монтана». Приємним спілкуванням, частуванням та майстер-класом запам’ятається їм традиційне свято «Вітрила надії». Напередодні діти пільгових категорій мали нагоду відвідати цирк у Дніпрі.

Аби перший літній день став щасливим для кожної дитини Покрова, разом з батьками старалися структурні підрозділи міськвиконкому, колективи закладів освіти та культури, долучилися громадські організації.
Важливо усім пам’ятати, що це не просто веселе свято одного дня, а нагадування дорослим, що саме вони відповідальні за мирне, щасливе і безпечне дитинство.

Оставить комментарий

avatar
250