Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стартував сезон літнього оздоровлення дітей

Стартував сезон літнього оздоровлення дітей
4 Чер 2019 09:55 | Новини Покрова

Яскраво розпочалося літо для дітлахів нашого міста. 1-го червня в центральному парку ім. Бориса Мозолевського їх чекало просто неймовірне свято до Міжнародного дня захисту дітей, що пройшло під патронатом міського голови Олександра Шаповала..

А вже 3-го червня у Покрові було дано старт оздоровчій кампанії-2019. На базі шкіл та дошкільних закладів міста розпочали свою роботу дитячі оздоровчі табори. Це найбільш доступний та зручний вид літнього відпочинку, який щороку обирають тисячі родин. Звісно, що цьому моменту передувала ретельна підготовка.

В рідних стінах своїх закладів дітлахи знаходяться під опікою досвідчених педагогів, мають змогу весело та корисно проводити свій час, отримують збалансоване та смачне харчування. Варто зазначити, що значна частина дітей пільгових категорій повністю або частково звільнена від оплати за харчування, що є важливою формою соціальної підтримки.

Також маленьких покровчан чекають різноманітні екскурсії, прогулянки, тематичні свята і фестивалі, робота гуртків і секцій. Зокрема, відвідати різноманітні гуртки до себе їх знову запрошує Будинок творчості дітей та юнацтва. З радістю у своїх стінах дітей очікують міський краєзнавчий музей та бібліотеки Покрова. Як і минулого року вони матимуть змогу відвідувати басейн.

Для активного, корисного та безпечного відпочинку створені усі умови, тож ми щиро бажаємо лише гарних вражень і позитивних емоцій. Літня оздоровча кампанія-2019 в Покрові офіційно розпочалася!

Оставить комментарий

avatar
250