Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Найкращий подарунок – щасливі дитячі очі

Найкращий подарунок – щасливі дитячі очі
3 Чер 2019 16:52 | Новини Покрова

Першого червня міський голова Покрова Олександр Шаповал привітав малечу з початком літа та головним святом дитинства.

Цьогорічний День захисту дітей був осяяний сонцем, добротою та щирістю. Його традиційно розпочинали з привітання найменших покровчан, хто з’явився на світ  у переддень свята, поповнивши велику міську родину. З найкращими побажаннями Олександр Шаповал привітав родини Бугайових і Сербіних, бажаючи щастя й найголовнішого – миру. Не залишилася без подарунків і малеча, що у перший день літа опинилася на лікарняному ліжку, кожного відвідав міський голова. З лікарями говорив про здоров’я маленьких пацієнтів, а з дітьми – про їхні мрії, про очікування від літа, яке обов’язково буде щедрим на події.

Наголошував, що кожна зустріч з найменшими покровчанами – то завжди приємна подія, радість і позитив. А з великими родинами будинків сімейного типу це ще й почуття безмежної поваги до людей, які відігрівають малечі серця, захищають від жорстокості сучасного світу й соціального сирітства.  Сьогодні у Покрові в таких родинах виховується 18 дітей, до них вже зранку першого червня з подарунками завітав міський голова. Бажав теплим домам Переп’ятенків, Зленків, Маркових щастя, дякуючи за доброту, що дарують дітям.

-Найвищі здобутки, найкращий подарунок – це щасливі дитячі очі, – зазначив Олександр Шаповал, – ми повинні робити все можливе для наших дітей, заради наших дітей, для їхньої радості – їхнього майбутнього.

Оставить комментарий

avatar
250