Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
6 Кві 2021 12:21 | Новини Покрова

Освіта
Розпочато міський етап обласного конкурсу популяризації перспективного педагогічного досвіду відповідно до оновленого базового компонента дошкільної освіти «Сім перлин дошкілля».

Також стартував конкурс педагогічних інновацій EduFest Dnipro-21.
Продовжується консультаційна підтримка адміністрацій закладів та педагогічних працівників засобами електронного зв’язку.
Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі ЦМЛ перебувало 44 хворих, 62 пацієнти нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1707 осіб, 98 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 172 виїзди.
Соціальна сфера
В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 145 громадян. Консультації отримали 176 оcіб, котрі не потребують термінового вирішення питань. Опрацьовано 49 особових справ.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено три виїзди, відвідано 4 постраждалих родини за місцем проживання.
Опрацьоване одне повідомлення щодо домашнього насильства.
Підготовлено 22 направлення на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
Опрацьовано заяви щодо взяття на обслуговування до територіального центру двох осіб.
Взято участь у семінарі, проведеному ДСНС в режимі онлайн ZOOM- конференції, на тему: «Особливості порядку повідомної реєстрації територіальних угод, колективних договорів»
В управлінні обліковується 5069 отримувачів житлових субсидій, 2809 – державних допомог, 1219 домогосподарств, де користуються пільгами, 289 учасників АТО, 426 ВПО
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами. На тижні проведено тематичний день під гаслом «Я люблю спорт». Працівники територіального центру своїм прикладом показали підопічним, як без особливих зусиль підтримувати свій фізичний стан і заряджатися позитивними емоціями.
У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Для безробітних осіб проведено семінари із загальних питань зайнятості, інформаційний вебінар, тренінги.
Фахівці служби зайнятості провели виїзний прийом на віддаленому робочому місці в Шолоховському старостинському окрузі Покровської міської об’єднаної територіальної громади

Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, займалися прибиранням територій міста.
У міськводоканалі виконали 3 заявки з водопровідних мереж, накрили 2 люки.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250