Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У бібліотеках Покрова відсвяткували книжкові іменини

У бібліотеках Покрова відсвяткували книжкові іменини
5 Кві 2021 14:21 | Новини Покрова

Дитина, яка вміє і любить читати – щаслива дитина. Бо біля неї завжди багато добрих, розумних друзів – книги.
2 квітня саме їхні іменини святкували у центральній дитячій бібліотеці міста з нагоди Всесвітнього дня дитячої книги.
Першими у цей день завітали другокласники загальноосвітнього ліцею. Разом з бібліотекарями, які зустрічали гостей в образах казкових героїв, вони здійснили захоплюючу мандрівку у дивовижний книжковий світ. Читайлики взяли участь у казковій вікторині, розкрили казковий злочин та склали кримінальне досьє на виконавців. Була й фізкультурно-інтелектуальна розминка, огляд книг та багато інших цікавинок.
Дитячу книгу того дня вшановували й у філіях ЦБС та шкільних бібліотеках. Працівники бібліотечних закладів завжди гостинно приймають своїх читачів, сприяють тому, аби якомога більше дітей залучити до читання.
– Найважливіше вкладається в людину в ранньому віці. А книжки – це цілий світ для малюків, звідки вони черпають все найважливіше для розвитку, досвіду, який їм обов’язково стане в нагоді в подальшому житті, – переконана заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Тетяна Литвиненко.
І в карантин, зокрема вдаючись до інструментів онлайн-діяльності, вуличних акцій, бібліотека для дітей залишається територією добра, центром розвитку сімейного читання та змістовного дозвілля.
Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250