Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Кольорові крапельки» – започатковано в Покрові

«Кольорові крапельки» – започатковано в Покрові
29 Бер 2021 12:21 | Новини Покрова

Покровчани не лише беруть участь у конкурсах, а й ініціюють їх. Колектив Будинку творчості дітей та юнацтва вперше взяв на себе таку відповідальність, розробивши положення творчого конкурсу і запросивши приєднатися всіх охочих, не залежно від віку та місця проживання.
Як розповідає директор БТДЮ Ніна Якимова, «Кольорові крапельки» приурочили до Міжнародного дня води, який щорічно відзначаємо 22 березня. Учасникам запропонували висвітлити значення найціннішого ресурсу планети у чотирьох номінаціях: образотворче мистецтво,декоративно-прикладне мистецтво, фотографія та комп’ютерна графіка. Роботи надходили до Будинку творчості продовж двох тижнів.
Участю в безкоштовному конкурсі зацікавилися не лише покровчани. Серед конкурсантів також заклади освіти Дніпра, Апостолового, навіть Чернівців, Новодністровська та Новоселиці. Організатори орієнтувалися на вихованців позашкільних закладів, а приєднувалися цілі заклади освіти. У Покрові, крім гуртківців БТДЮ, активну участь взяли дошкільнята з дитячих садочків №21 та 22, учні та вихованці дошкільного відділення НВО. Загалом свої творчі доробки представили 90 учасників з усієї України віком від 4 до 50 років.
Суддівській колегії важко було визначити переможців, бо роботи були актуальні, креативні, змістовні. Засобами творчості учасники пропагували бережливе, ощадливе та шанобливе ставлення до води, збереження водних ресурсів та екосистем. У цьому можна переконатися зайшовши на сторінку конкурсу. Усі учасники та переможці були нагороджені дипломами. Вітаємо усіх учасників та організаторів цієї екологічної ініціативи, яка усім нагадала про значення та цінність найважливішої рідини на планеті.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250